info@tecko.com.ua
Call me back
WHERE CERTIFICATION IS REQUIRED
Conformity assessment or certification
Refusal letters
Module A according to technical regulations

The work during the martial law

04.04.2022
TECKO Ltd. works remotely

У зв’язку з форс-мажорними обставинами, які спричинила російська агресія, та воєнним станом, введеним Указом Президента України № 64/2022 з 24.02.2022р. по всій території України, ТОВ «ТЕСКО» повідомляє про можливі тимчасові затримки з виконанням обов’язків за укладеними договорами та збільшення термінів проведення робіт з оцінки відповідності.

Бачимо перед собою тільки нашу перемогу, але зважаючи на невизначеність тривалості війни в Україні, відновлення роботи є запорукою економічної стійкості держави та її спроможності ефективно протистояти агресору.

Тому, для підтримання економіки країни, виконання нами договірних зобов'язань, а також для забезпечення роботою персоналу підприємства, ТОВ «ТЕСКО» здійснює свою діяльність дистанційно з дотриманням внутрішніх документів (IN3.2-04 «Інструкція з проведення діяльності дистанційно») та обов’язковим застосуванням заходів безпеки на випадок надзвичайних ситуацій.

Приймаємо заявки на проведення оцінки відповідності онлайн для попереднього аналізу і можливого дистанційного проведення робіт.

Терміни проведення планових наглядових аудитів за сертифікованою системою управління якістю, в тому числі по модулях E, D, H, при можливості будуть проводитися з використанням процедури дистанційної оцінки. У разі неможливості застосувати дистанційну оцінку наглядові аудити будуть переноситися до стабілізації ситуації.

З питань оцінки відповідності або інших робочих питань, які стосуються нашої діяльності, звертайтеся до нас в цей період за номерами телефонів для оперативного зв'язку.

Основні телефони для зв'язку:

Інна Юріївна +38 (063) 0471401
Наталія Іванівна +38 (093) 5397264
Олександр Сергійович +38(050) 6875642
Павло Леонідович +38(095) 3289444

E-mail: info@tecko.com.ua

Працюємо дистанційно і віримо у нашу швидку перемогу!